Υπηρεσιες SCH.GR

Το Πανελλήνιο Σχολικό Δίκτυο είναι το εθνικό δίκτυο και o πάροχος υπηρεσιών διαδικτύου του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων.



              Ηλεκτρονική σχολική τάξη                        Τηλεδιάσκεψη WebEx για Εκπαιδευτικούς


ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Τρίτη 6 Ιουνίου 2023

Πρόγραμμα Διεθνούς Αμνηστίας: Εγώ Κι Εσύ Μαζί για Τα Ανθρώπινα Δικαιώματα- Διασφαλίζοντας τα δικαιώματα των ΑΜΕΑ σε μια βιώσιμη πόλη

 

Το πρόγραμμα πραγματοποιήθηκε  με σκοπό  την προσέγγιση του όρου ΑΜΕΑ και τον προσδιορισμό με βάση τη Διεθνή Σύμβαση, εννοιών, αντιλήψεων και αξιών της ανθρώπινης ζωής και κοινωνίας. Την απόκτηση γνώσεων και την κατανόηση εννοιών σχετικά με τη σύνδεση  ανθρωπογενούς και φυσικού περιβάλλοντος  και τα προβλήματα που δημιουργούνται με τη μη ένταξη των ΑΜΕΑ σε αυτό. Την αποκόμιση της γνώσης μέσα από την έρευνα και τον εντοπισμό  προβλημάτων στο Δήμο μας για την ένταξη των ΑΜΕΑ στην προσβασιμότητα , την ανεξαρτησία  και την ισότητα.

Ευελπιστούμε να αποτελέσει αφετηρία  δράσης, κινητοποίησης και αφύπνισης για την αναγνώριση και την υπεράσπιση των δικαιωμάτων των ατόμων με αναπηρία και των δυνατοτήτων τους.

Υπεύθυνες καθηγητές

  • ΜΙΡΑΝΤΑ ΣΚΥΛΟΥΡΑΚΗ ΠΕ    Καλλιτεχνικών
  • ΒΕΝΕΤΙΑ ΔΑΣΚΑΛΑΚΗ,  ΠΕ02  Φιλολόγων
  • ΣΑΠΦΩ ΧΡΙΣΤΙΝΑΚΗ,  ΠΕ11  Φυσικής Αγωγής

Share:

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑ

Σας καλωσορίζουμε στη νέα ιστοσελίδα του σχολείου μας που δημιουργήθηκε ως αποτέλεσμα προγράμματος σχολικών δραστηριοτήτων του έτους 2020-21 με τεχνικό υπεύθυνο, σχεδιαστή και διαχειριστή τον καθηγητή Πληροφορικής του Γυμνασίου μας κ. Τζωρτζάκη Μιχάλη. Περισσότερα...

ERASMUS+

ΣΧΟΛΙΚΟ ΕΤΟΣ

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΣΤΕ ΜΑΣ...

Το καναλι μας στο ...

ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ

Αρχειοθηκη ιστολογιου

ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ

ΜΕΤΑΦΡΑΣΤΕ...

ΕΠΙΣΚΕΨΙΜΟΤΗΤΑ

 
back to top