Υπηρεσιες SCH.GR

Το Πανελλήνιο Σχολικό Δίκτυο είναι το εθνικό δίκτυο και o πάροχος υπηρεσιών διαδικτύου του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων.



              Ηλεκτρονική σχολική τάξη                        Τηλεδιάσκεψη WebEx για Εκπαιδευτικούς


ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Σάββατο 3 Ιουνίου 2023

Διδακτική επίσκεψη στο γήπεδο του Κλαδισού-Βιωματική προσέγγιση αθλημάτων ΑΜΕΑ

 


Την Τετάρτη 7 / 12 / 2022 πραγματοποιήθηκε Διδακτική επίσκεψη αφιέρωμα στην Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία με το Γ2 και το Γ4  στο γήπεδο του Κλαδισού που διοργάνωσε ο Δήμος Χανίων σε συνεργασία με την Δευτεροβάθμια εκπαίδευση και το γραφείο Φυσικής Αγωγής.

Σε σύμπραξη με τους αθλητικούς συλλόγους ΑμεΑ Αρίων και Αετοί πραγματοποιήθηκαν βιωματικές δράσεις παρουσίασης αθλημάτων:

1.Bossia 2. Baskin και 3. Καλαθοσφαίριση με αμαξίδιο

 

Με αυτό τον τρόπο παίρνουμε «μαθήματα» ισότητας στην άθληση και στοχεύουμε στην ανάπτυξη δεξιοτήτων των μαθητών μας που θα συμβάλουν στη διαμόρφωση ολοκληρωμένων προσωπικοτήτων και στην εξέλιξή τους σε υγιείς και ενεργούς πολίτες. Μια τέτοια συμπεριφορά, άλλωστε, είναι δείγμα προόδου και αδελφοσύνης, ενώ συμβάλλει στην ανάπτυξη του πολιτισμού και τη σφυρηλάτηση των ανθρωπίνων σχέσεων.

 

Υπεύθυνη καθηγήτρια

ΣΑΠΦΩ ΧΡΙΣΤΙΝΑΚΗ, ΠΕ11  Φυσικής Αγωγής

Share:

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑ

Σας καλωσορίζουμε στη νέα ιστοσελίδα του σχολείου μας που δημιουργήθηκε ως αποτέλεσμα προγράμματος σχολικών δραστηριοτήτων του έτους 2020-21 με τεχνικό υπεύθυνο, σχεδιαστή και διαχειριστή τον καθηγητή Πληροφορικής του Γυμνασίου μας κ. Τζωρτζάκη Μιχάλη. Περισσότερα...

ERASMUS+

ΣΧΟΛΙΚΟ ΕΤΟΣ

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΣΤΕ ΜΑΣ...

Το καναλι μας στο ...

ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ

Αρχειοθηκη ιστολογιου

ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ

ΜΕΤΑΦΡΑΣΤΕ...

ΕΠΙΣΚΕΨΙΜΟΤΗΤΑ

 
back to top