Υπηρεσιες SCH.GR

Το Πανελλήνιο Σχολικό Δίκτυο είναι το εθνικό δίκτυο και o πάροχος υπηρεσιών διαδικτύου του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων.



              Ηλεκτρονική σχολική τάξη                        Τηλεδιάσκεψη WebEx για Εκπαιδευτικούς


ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Σάββατο 3 Ιουνίου 2023

Διδακτική επίσκεψη στο ΚΑΠΝΚ

 

Την Παρασκευή 2/12/2022 πραγματοποιήθηκε Διδακτική επίσκεψη αφιέρωμα για την Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία  με το Β1 στο ΚΑΠΝΚ όπου έγινε παρουσίαση θεατρικού δρώμενου και κοινή δράση με τους μαθητές του ΚΑΠΝΚ.

Σκοπός: Η προσέγγιση του όρου ΑΜΕΑ και η σημασία της ανακήρυξης της Διεθνούς Ημέρας από τον ΟΗΕ που θα αποτελέσει  μία αφορμή για δράση, κινητοποίηση και αφύπνιση για την αναγνώριση και την υπεράσπιση των δικαιωμάτων των ατόμων με αναπηρία και των δυνατοτήτων τους.  

Στόχος: Οι μαθητές μας να αναγνωρίσουν τις ανάγκες και τα δικαιώματα των ΑμεΑ και να ευαισθητοποιηθούν σε θέματα σεβασμού κι αποδοχής της διαφορετικότητας.

Υπεύθυνες καθηγητές

  • ΒΕΝΕΤΙΑ ΔΑΣΚΑΛΑΚΗ,  ΠΕ02  Φιλολόγων
  • ΣΑΠΦΩ ΧΡΙΣΤΙΝΑΚΗ,  ΠΕ11  Φυσικής Αγωγής
  • ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ ΣΚΑΛΙΔΗ, Ασκούμενη φοιτήτρια της Φιλοσοφικής Κρήτης

Share:

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑ

Σας καλωσορίζουμε στη νέα ιστοσελίδα του σχολείου μας που δημιουργήθηκε ως αποτέλεσμα προγράμματος σχολικών δραστηριοτήτων του έτους 2020-21 με τεχνικό υπεύθυνο, σχεδιαστή και διαχειριστή τον καθηγητή Πληροφορικής του Γυμνασίου μας κ. Τζωρτζάκη Μιχάλη. Περισσότερα...

ERASMUS+

ΣΧΟΛΙΚΟ ΕΤΟΣ

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΣΤΕ ΜΑΣ...

Το καναλι μας στο ...

ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ

Αρχειοθηκη ιστολογιου

ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ

ΜΕΤΑΦΡΑΣΤΕ...

ΕΠΙΣΚΕΨΙΜΟΤΗΤΑ

 
back to top