Υπηρεσιες SCH.GR

Το Πανελλήνιο Σχολικό Δίκτυο είναι το εθνικό δίκτυο και o πάροχος υπηρεσιών διαδικτύου του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων.



              Ηλεκτρονική σχολική τάξη                        Τηλεδιάσκεψη WebEx για Εκπαιδευτικούς


ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Τετάρτη 31 Μαΐου 2023

Δειγματικές διδασκαλίες 2022-2023

 

Μέσω των σχολικών συντονιστών γνωστικών αντικειμένων, μεντόρων και σχολικών συντονιστών τάξεων, πραγματοποιήθηκαν δειγματικές διδασκαλίες το σχολικό έτος 2022-23. Αυτές πραγματοποιήθηκαν κυρίως κατά τη διάρκεια διδακτικών επισκέψεων, προσφέροντας στους μαθητές μια μοναδική ευκαιρία να εμπλακούν ενεργά στην εκπαιδευτική διαδικασία. Η άψογη συνεργασία τους με τους μαθητές και τους εκπαιδευτικούς βοήθησε για την ομαλή λειτουργία των τάξεων.  Ο προγραμματισμός και η συνεχής αξιολόγηση των δραστηριοτήτων ήταν επίσης κρίσιμες για την επίτευξη των εκπαιδευτικών στόχων. Η εύρυθμη λειτουργία του σχολείου διασφαλίστηκε  από την ομαλή συνεργασία μεταξύ των σχολικών συντονιστών ,της διοίκησης και της σχολικής σύμβουλου. Με τους παραπάνω τρόπους αναδείχθηκε η σημασία της συνεργασίας στην ποιότητα της εκπαίδευσης, προσφέροντας μια εμπειρία που εμπνέει και ενδυναμώνει τους μαθητές και τους εκπαιδευτικούς.

 Σχολικοί Συντονιστές-Μέντορες:

  • Βενετία Δασκαλάκη ΠΕ 02
  • Μανώλης Ανδρεάδης ΠΕ 04

 Σχολικοί Συντονιστές Τάξεων:

  • Καλουδάκη Μαρία ΠΕ 02
  • Φίλιου Παρασκευή ΠΕ 07

 

 

Share:

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑ

Σας καλωσορίζουμε στη νέα ιστοσελίδα του σχολείου μας που δημιουργήθηκε ως αποτέλεσμα προγράμματος σχολικών δραστηριοτήτων του έτους 2020-21 με τεχνικό υπεύθυνο, σχεδιαστή και διαχειριστή τον καθηγητή Πληροφορικής του Γυμνασίου μας κ. Τζωρτζάκη Μιχάλη. Περισσότερα...

ERASMUS+

ΣΧΟΛΙΚΟ ΕΤΟΣ

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΣΤΕ ΜΑΣ...

Το καναλι μας στο ...

ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ

Αρχειοθηκη ιστολογιου

ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ

ΜΕΤΑΦΡΑΣΤΕ...

ΕΠΙΣΚΕΨΙΜΟΤΗΤΑ

 
back to top