Υπηρεσιες SCH.GR

Το Πανελλήνιο Σχολικό Δίκτυο είναι το εθνικό δίκτυο και o πάροχος υπηρεσιών διαδικτύου του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων.



              Ηλεκτρονική σχολική τάξη                        Τηλεδιάσκεψη WebEx για Εκπαιδευτικούς


ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Τρίτη 17 Μαΐου 2022

Ανάπτυξη δημιουργίας δικτύων συνεργαζόμενων σχολείων

ΣΚΟΠΟΣ ΚΑΙ ΣΤΟΧΟΙ:

Συμβάλλει στη συνεργασία μεταξύ σχολείων και στη βελτίωση ατομικής και ομαδικής επίδοσης εκπαιδευτικών-μαθητών μέσα από την παροχή ασφαλούς περιβάλλοντος σε δίκτυο με ζωντανές κοινότητες, με τ η χρήση νέων πρακτικών διδασκαλίας και μάθησης και των  νέων τεχνολογιών.

α. Με σχολεία της ομογένειας

1.28/3/2022 Παρουσίαση εργασιών Γυμνασίου Νέας Κυδωνίας με το σχολείο της ομογένειας :A. Fantis, Brooklyn, N.Y, USA

β. Με σχολεία του εσωτερικού

2.11/4/2022 Κοινή δράση με το 2ο Γυμνάσιο Αρτέμιδας Αττικής στο θέατρο της αρχαίας Απτέρας και παρουσίαση δρώμενων από την τραγωδία «Ελένη» του Ευριπίδη

3.19/5/2022 Γυμνάσιο Νέας Κυδωνίας: Υιοθεσία του θεάτρου της αρχαίας Απτέρας (μέσω του Σωματείου «Διάζωμα» και του εκπαιδευτικού προγράμματος που εκπονείται μέσω αυτού: «Μαθητές ξεναγούν μαθητές στα αρχαία θέατρα» και παρουσίασή του στο 1ο και 2ο Γυμνάσιο Αρτέμιδος Αττικής (υιοθεσία αρχαίου θεάτρου Ορχομενού), μέσω της διαδικτυακής πλατφόρμας webex.

4.13/5/2022 Γυμνάσιο Νέας Κυδωνίας: Παρουσίαση «Μύρτις: Πρόσωπο με πρόσωπο με το παρελθόν- Γυμνάσιο Χώρας Σφακίων («Το Φραγκοκάστελλο»), μέσω της διαδικτυακής πλατφόρμας webex.

5.Δημιουργία δικτύων συνεργαζόμενων σχολείων στο πρόγραμμα ACT Erasmus KA3 «Χτίζοντας το προφίλ του Ενεργού Πολίτη» του δικτύου ΣΗ.ΜΑ.Α.Ε.Π 2021-2024 Δέσμευση-Δράση-Δικτύωση.

Υπεύθυνες Καθηγήτριες: Βενετία Δασκαλάκη  -  Σαπφώ Χριστινάκη

 

Share:

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑ

Σας καλωσορίζουμε στη νέα ιστοσελίδα του σχολείου μας που δημιουργήθηκε ως αποτέλεσμα προγράμματος σχολικών δραστηριοτήτων του έτους 2020-21 με τεχνικό υπεύθυνο, σχεδιαστή και διαχειριστή τον καθηγητή Πληροφορικής του Γυμνασίου μας κ. Τζωρτζάκη Μιχάλη. Περισσότερα...

ERASMUS+

ΣΧΟΛΙΚΟ ΕΤΟΣ

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΣΤΕ ΜΑΣ...

Το καναλι μας στο ...

ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ

Αρχειοθηκη ιστολογιου

ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ

ΜΕΤΑΦΡΑΣΤΕ...

ΕΠΙΣΚΕΨΙΜΟΤΗΤΑ

 
back to top