Υπηρεσιες SCH.GR

Το Πανελλήνιο Σχολικό Δίκτυο είναι το εθνικό δίκτυο και o πάροχος υπηρεσιών διαδικτύου του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων.



              Ηλεκτρονική σχολική τάξη                        Τηλεδιάσκεψη WebEx για Εκπαιδευτικούς


ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Πέμπτη 19 Μαΐου 2022

Διαδικτυακή σύνδεση Γυμνασίου Νέας Κυδωνίας με 1ο και 2ο Γυμνάσιο Αρτέμιδος

 


Πραγματοποιήθηκε σήμερα η διαδικτυακή ημερίδα του δικτύου συνεργαζόμενων σχολείων που δημιούργησε το 2ο Γυμνάσιο Αρτέμιδος με το 1ο Γυμνάσιο Αρτέμιδος και το Γυμνάσιο Νέας Κυδωνίας Χανίων στο πλαίσιο της δράσης" Υιοθεσία αρχαίου θεάτρου. Μαθητές ξεναγούν μαθητές στα αρχαία θέατρα" του σωματείου "Διάζωμα". Η δράση εντάσσεται στο πρόγραμμα" ACT Erasmus KA3 “Χτίζοντας το προφίλ του Ενεργού Πολίτη» και στο τοπικό δίκτυο «ΣΗ.ΜΑ.Α.Ε.Π 2021-2024 Δέσμευση-Δράση-Δικτύωση, της ΔΔΕ σχολείων Δ. Αττικής.  Το  Γυμνάσιο Νέας Κυδωνίας παρουσίασε με τους μαθητές του Γ4 τμήματος  το θέατρο της αρχαίας Απτέρας και τη κοινή δράση του με το 2ο Γυμνάσιο Αρτέμιδος στο θέατρο της αρχαίας Απτέρας: δρώμενα στην Ελένη του Ευριπίδη στις 11/4/22 στα Χανιά. Το 2ο Γυμνάσιο Αρτέμιδας με την παρουσίαση του, ξενάγησε τους  άλλους μαθητές στο θέατρο του Ορχομενού. Το 1ο Γυμνάσιο Αρτέμιδος παρουσίασε ιστοσελίδα με εργασίες μαθητών για το θέατρο του Ορχομενού. Ευχαριστούμε την κ. Μαρινέττα Γόυναρη-Καρέλλα, Δ/ντρια του 2ου Γυμνασίου Αρτέμιδας, την κ. Μαρία Χαρμάνη, Διευθύντρια του 1ου Γυμνασίου Αρτέμιδος, τις συναδέλφισσες που συνέβαλαν στην υλοποίηση της δράσης και τους μαθητές και των τριών σχολείων.









 

Share:

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑ

Σας καλωσορίζουμε στη νέα ιστοσελίδα του σχολείου μας που δημιουργήθηκε ως αποτέλεσμα προγράμματος σχολικών δραστηριοτήτων του έτους 2020-21 με τεχνικό υπεύθυνο, σχεδιαστή και διαχειριστή τον καθηγητή Πληροφορικής του Γυμνασίου μας κ. Τζωρτζάκη Μιχάλη. Περισσότερα...

ERASMUS+

ΣΧΟΛΙΚΟ ΕΤΟΣ

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΣΤΕ ΜΑΣ...

Το καναλι μας στο ...

ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ

Αρχειοθηκη ιστολογιου

ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ

ΜΕΤΑΦΡΑΣΤΕ...

ΕΠΙΣΚΕΨΙΜΟΤΗΤΑ

 
back to top