Υπηρεσιες SCH.GR

Το Πανελλήνιο Σχολικό Δίκτυο είναι το εθνικό δίκτυο και o πάροχος υπηρεσιών διαδικτύου του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων.



              Ηλεκτρονική σχολική τάξη                        Τηλεδιάσκεψη WebEx για Εκπαιδευτικούς


ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Πέμπτη 15 Ιουνίου 2023

Εκπαιδευτική επίσκεψη στην Σικελία

 

Yπό την αιγίδα του Δήμου Χανίων και την αρωγή της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Χανίων, με επίτιμες προσκεκλημένες την Αντιδήμαρχο Χανίων, κ. Ελένη Ζερβουδάκη και την Υπεύθυνη Σχολικών Δραστηριοτήτων της ΔΔΕ Χανίων, κ. Αρετή Μαρματάκη, 22 μαθητές της Β ́ και Γ ́ Γυμνασίου με τις υπεύθυνες καθηγήτριες πολιτιστικού προγράμματος,  επισκεφτήκαμε την πανέμορφη Σικελία με βάση την πόλη Κατάνια και ιστορικούς προορισμούς της Magna Grecia .

Η  επίσκεψη μας αυτή υλοποιήθηκε στις 22-27/4/2023 στο πλαίσιο του  ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ  ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ «ΔΙΑΖΩΜΑ» «Υιοθεσία αρχαίων θεάτρων. Μαθητές ξεναγούν μαθητές στα αρχαία θέατρα» όπου συμμετέχουμε για δεύτερη σχολική χρονιά και στο πλαίσιο Πολιτιστικού Προγράμματος Σχολικών Δραστηριοτήτων που πραγματοποιεί για το τρέχον σχολικό έτος το Γυμνάσιο Νέας Κυδωνίας με τίτλο: «ΤΑ ΑΡΧΑΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΘΕΑΤΡΑ» 

ΥΠΕΥΘΥΝΕΣ ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΕΣ:

  • ΒΕΝΕΤΙΑ ΔΑΣΚΑΛΑΚΗ
  • ΣΑΠΦΩ ΧΡΙΣΤΙΝΑΚΗ
  • ΜΙΡΑΝΤΑ ΣΚΥΛΟΥΡΑΚΗ

Share:

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑ

Σας καλωσορίζουμε στη νέα ιστοσελίδα του σχολείου μας που δημιουργήθηκε ως αποτέλεσμα προγράμματος σχολικών δραστηριοτήτων του έτους 2020-21 με τεχνικό υπεύθυνο, σχεδιαστή και διαχειριστή τον καθηγητή Πληροφορικής του Γυμνασίου μας κ. Τζωρτζάκη Μιχάλη. Περισσότερα...

ERASMUS+

ΣΧΟΛΙΚΟ ΕΤΟΣ

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΣΤΕ ΜΑΣ...

Το καναλι μας στο ...

ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ

Αρχειοθηκη ιστολογιου

ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ

ΜΕΤΑΦΡΑΣΤΕ...

ΕΠΙΣΚΕΨΙΜΟΤΗΤΑ

 
back to top