Υπηρεσιες SCH.GR

Το Πανελλήνιο Σχολικό Δίκτυο είναι το εθνικό δίκτυο και o πάροχος υπηρεσιών διαδικτύου του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων.



              Ηλεκτρονική σχολική τάξη                        Τηλεδιάσκεψη WebEx για Εκπαιδευτικούς


ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Πέμπτη 23 Μαρτίου 2023

Το Γυμνάσιο Νέας Κυδωνίας στη Σμύρνη μέσα από το πρόγραμμα Erasmus

 


Στη Σμύρνη ταξίδεψαν καθηγητές και μαθητές του Γυμνασίου Νέας Κυδωνίας Χανίων από 5/3 έως και 10/3 στο πλαίσιο της πέμπτης κινητικότητας του προγράμματος Erasmus +’’ The more you know the better you improve ” , στο οποίο συμμετέχουν και η Iταλία, η Ισπανία, η Πορτογαλία, η Λιθουανία και η Τουρκία.

Πιο συγκεκριμένα 4 μαθήτριες συνοδευόμενες από τις καθηγήτριες Θεοδωρογλάκη Μαρία, Καλουδάκη Μαρία και την υπεύθυνη του προγράμματος και διευθύντρια του σχολείου Βουρεξάκη Ιωάννα έτυχαν θερμής φιλοξενίας από μαθητές και προσωπικό του σχολείου της χώρας υποδοχής. Η θεματική της συγκεκριμένης κινητικότητας ήταν η συμπερίληψη μέσα από τα μέσα μαζικής επικοινωνίας ( inclusion through media ).

Περισσότερα εδώ...

Share:

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑ

Σας καλωσορίζουμε στη νέα ιστοσελίδα του σχολείου μας που δημιουργήθηκε ως αποτέλεσμα προγράμματος σχολικών δραστηριοτήτων του έτους 2020-21 με τεχνικό υπεύθυνο, σχεδιαστή και διαχειριστή τον καθηγητή Πληροφορικής του Γυμνασίου μας κ. Τζωρτζάκη Μιχάλη. Περισσότερα...

ERASMUS+

ΣΧΟΛΙΚΟ ΕΤΟΣ

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΣΤΕ ΜΑΣ...

Το καναλι μας στο ...

ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ

Αρχειοθηκη ιστολογιου

ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ

ΜΕΤΑΦΡΑΣΤΕ...

ΕΠΙΣΚΕΨΙΜΟΤΗΤΑ

 
back to top