Υπηρεσιες SCH.GR

Το Πανελλήνιο Σχολικό Δίκτυο είναι το εθνικό δίκτυο και o πάροχος υπηρεσιών διαδικτύου του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων.



              Ηλεκτρονική σχολική τάξη                        Τηλεδιάσκεψη WebEx για Εκπαιδευτικούς


ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Κυριακή 8 Μαΐου 2022

Η Χορωδία του Γυμνασίου Νέας Κυδωνίας και η μουσική του Μίκη Θεοδωράκη στο Φεστιβάλ Μαθητικής Δημιουργίας 2022 του Δήμου Χανίων

 


Για ακόμα μια φορά η Χορωδία μας έλαμψε με τις φωνές των μαθητών μας αυτή τη φορά στο Θέατρο Μίκης Θεοδωράκης. Στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Μαθητικής Δημιουργίας 2022 του Δήμου Χανίων και μετά από πρόσκληση της Υπεύθυνης Σχολικών Δραστηριοτήτων κυρίας Αρετής Μαρματάκη, το σχολείο μας συμμετείχε με παρουσίαση τραγουδιών του Μίκη Θεοδωράκη κατά την έναρξη του Φεστιβάλ, την Πέμπτη 5 Μαϊου 2022. Τα παιδιά τραγούδησαν ποιήματα του Γιάννη Ρίτσου, Ιάκωβου Καμπανέλλη και Οδυσσέα Ελύτη όπως μελοποιήθηκαν από τον μεγάλο μας συνθέτη. 

 Η Χορωδία μας από τη Γ' και Β' τάξη: Γεωργία Μαρνελάκη, Κάτια Μποτζολάκη, Νίκος Πιτσικάλης, Ρωξάνη Περβολαράκη, Ευαγγελία Τόππου.

Στο βιολί συνόδευσαν η μαθήτρια της Β' τάξης Άννα Τσιάρα και η εκπαιδευτικός Μουσικής Λ. Καρακώστα.

Χαρούμενη και περήφανη στιγμή για εμάς η ένωσή μας επί σκηνής με τους μαθητές του Γυμνασίου Κολυμβαρίου που πλαισίωσαν την ίδια εκδήλωση, όταν χορέψαμε μαζί τους τον Χορό του Ζορμπά επι σκηνής! 

Ευχαριστούμε πολύ το Φεστιβάλ και την κυρία Μαρματάκη για την πρόσκληση και τη φιλοξενία, καθώς και τα Χανιώτικα νέα και τον κύριο Γιάννη Λυβιάκη. Δηλώνουμε ενθουσιασμένοι από την εμπειρία μας αυτή!

Υπεύθυνη καθηγήτρια: Λ. Καρακώστα

Δείτε τις μαθητικές δράσεις από σχολεία των Χανίων εδώ...

 

Share:

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑ

Σας καλωσορίζουμε στη νέα ιστοσελίδα του σχολείου μας που δημιουργήθηκε ως αποτέλεσμα προγράμματος σχολικών δραστηριοτήτων του έτους 2020-21 με τεχνικό υπεύθυνο, σχεδιαστή και διαχειριστή τον καθηγητή Πληροφορικής του Γυμνασίου μας κ. Τζωρτζάκη Μιχάλη. Περισσότερα...

ERASMUS+

ΣΧΟΛΙΚΟ ΕΤΟΣ

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΣΤΕ ΜΑΣ...

Το καναλι μας στο ...

ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ

Αρχειοθηκη ιστολογιου

ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ

ΜΕΤΑΦΡΑΣΤΕ...

ΕΠΙΣΚΕΨΙΜΟΤΗΤΑ

 
back to top