Υπηρεσιες SCH.GR

Το Πανελλήνιο Σχολικό Δίκτυο είναι το εθνικό δίκτυο και o πάροχος υπηρεσιών διαδικτύου του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων.



              Ηλεκτρονική σχολική τάξη                        Τηλεδιάσκεψη WebEx για Εκπαιδευτικούς


ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Τετάρτη 13 Απριλίου 2022

Διδακτική επίσκεψη στον Ορίζοντα στο πλαίσιο σχεδίου δράσης

 


Την Πέμπτη 7 Απριλίου επισκέφτηκε το σχολείο μας η κυρία Καζάκου Χρυσούλα, εθελόντρια και ιδρυτικό μέλος του Συλλόγου "Ορίζοντας" Χανίων (Σύλλογος εθελοντικής προσφοράς και στήριξης για άτομα με νεοπλασματικές ασθένειες).

Σε μία δίωρη συνάντηση με τους μαθητές του Γ3, μιλήσαμε για τον εθελοντισμό και τις δράσεις του Ορίζοντα, στο πλαίσιο σχεδίου δράσης με τίτλο "Συμμετέχω σε έναν διαφορετικό κόσμο", που σκοπό έχει να ευαισθητοποιήσει τους μαθητές σε κοινωνικά θέματα και θέματα εθελοντισμού.

Η δράση μας συνεχίστηκε τη Δευτέρα, 11 Απριλίου, όταν οι μαθητές του Γ3 επισκέφτηκαν με τη συνοδεία των υπεύθυνων της δράσης, τα γραφεία, το εργαστήριο και το πωλητήριο του Ορίζοντα στα Χανιά. Τα παιδιά ξεναγήθηκαν και ενημερώθηκαν από την κυρία Καζάκου και το προσωπικό του Ορίζοντα για τις δράσεις εθελοντισμού όπως η συμμετοχή σε αθλητικούς αγώνες, η συλλογή πωμάτων, η δωρεά μαλλιών, η δωρεά μυελού των οστών.

Σκοπός της επίσκεψής μας ήταν να γνωρίσουμε από κοντά το έργο του Συλλόγου, να μεταδώσουμε το μήνυμα του εθελοντισμού στη μαθητική κοινότητα και να περάσουμε από το "μαθαίνω" στο "δρώ".

Ευχαριστούμε από καρδιάς την κυρία Καζάκου Χρυσούλα για το χρόνο και την τιμή που μας έκανε να επισκεφτεί το σχολείο μας και να μας ξεναγήσει τόσο θερμά στις δομές του Ορίζοντα στην πόλη μας.

Υπεύθυνες καθηγήτριες δράσης: Καφεσάκη Γεωργία, Καρακώστα Λουκία, Καλουδάκη Μαρία, Ράπτη Βασιλική.




 

Share:

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑ

Σας καλωσορίζουμε στη νέα ιστοσελίδα του σχολείου μας που δημιουργήθηκε ως αποτέλεσμα προγράμματος σχολικών δραστηριοτήτων του έτους 2020-21 με τεχνικό υπεύθυνο, σχεδιαστή και διαχειριστή τον καθηγητή Πληροφορικής του Γυμνασίου μας κ. Τζωρτζάκη Μιχάλη. Περισσότερα...

ERASMUS+

ΣΧΟΛΙΚΟ ΕΤΟΣ

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΣΤΕ ΜΑΣ...

Το καναλι μας στο ...

ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ

Αρχειοθηκη ιστολογιου

ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ

ΜΕΤΑΦΡΑΣΤΕ...

ΕΠΙΣΚΕΨΙΜΟΤΗΤΑ

 
back to top