Υπηρεσιες SCH.GR

Το Πανελλήνιο Σχολικό Δίκτυο είναι το εθνικό δίκτυο και o πάροχος υπηρεσιών διαδικτύου του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων.



              Ηλεκτρονική σχολική τάξη                        Τηλεδιάσκεψη WebEx για Εκπαιδευτικούς


ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Τρίτη 29 Μαρτίου 2022

Ανάπτυξη δημιουργίας δικτύων συνεργαζόμενων σχολείων

 

Στο πλαίσιο του Σχεδίου Δράσης του Γυμνασίου Νέας Κυδωνίας "Ανάπτυξη δημιουργίας δικτύων συνεργαζόμενων σχολείων" , συνδεθήκαμε σήμερα στις 16.00 ώρα Ελλάδας από την αίθουσα Πληροφορικής του σχολείου μας με το σχολείο της ομογένειας, "A.Fantis School of Saints Constantine and Helen Cathedral", Brooklyn New York, ΗΠΑ.

Γνωριστήκαμε, ανταλλάξαμε καινοτόμες διδακτικές πρακτικές μέσω διαδικτυακής πλατφόρμας, εμπλακήκαμε μαθητές και εκπαιδευτικοί από άλλες ηπείρους σε συνεργατικές δραστηριότητες, ανοίξαμε τα σχολεία μας στην κοινωνία σε διεθνές επίπεδο. Οι μαθητές και οι μαθήτριες και των δύο σχολείων ήταν πολύ ενθουσιασμένοι και χαρούμενοι, καθώς ενισχύθηκε το ενδιαφέρον τους και η ενεργοποίησή τους.

 Η εμπειρία ανεπανάληπτη και ο σκοπός ιδιαίτερα σημαντικός. Να γίνουν οι μαθητές Ενεργοί Πολίτες που θα ανταπεξέρχονται στην παγκόσμια κοινότητα και σε μια συνεχώς εξελισσόμενη πολυπολιτισμική κοινωνία.

Ευχαριστούμε ιδιαίτερα την κ. Katherine Vailakis Tsamasiros, την Πρόεδρο της Σχολικής Επιτροπής του σχολείου της ομογένειας που μεσολάβησε για τη δημιουργία του δικτύου μας και την καθηγήτρια του σχολείου A. Fantis, κ. Παναγιώτα Λιλικάκη, που ανταποκρίθηκε άμεσα στο κάλεσμα μας! Ένα μεγάλο μπράβο και στους μαθητές των δύο σχολείων!

Καλή επιτυχία και στα άλλα δίκτυα συνεργασίας που έχουμε δημιουργήσει στο σχολείο μας!







 

Share:

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑ

Σας καλωσορίζουμε στη νέα ιστοσελίδα του σχολείου μας που δημιουργήθηκε ως αποτέλεσμα προγράμματος σχολικών δραστηριοτήτων του έτους 2020-21 με τεχνικό υπεύθυνο, σχεδιαστή και διαχειριστή τον καθηγητή Πληροφορικής του Γυμνασίου μας κ. Τζωρτζάκη Μιχάλη. Περισσότερα...

ERASMUS+

ΣΧΟΛΙΚΟ ΕΤΟΣ

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΣΤΕ ΜΑΣ...

Το καναλι μας στο ...

ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ

Αρχειοθηκη ιστολογιου

ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ

ΜΕΤΑΦΡΑΣΤΕ...

ΕΠΙΣΚΕΨΙΜΟΤΗΤΑ

 
back to top