Υπηρεσιες SCH.GR

Το Πανελλήνιο Σχολικό Δίκτυο είναι το εθνικό δίκτυο και o πάροχος υπηρεσιών διαδικτύου του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων.



              Ηλεκτρονική σχολική τάξη                        Τηλεδιάσκεψη WebEx για Εκπαιδευτικούς


ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Πέμπτη 23 Δεκεμβρίου 2021

Χριστουγεννιάτικα τραγούδια από τους μαθητές του γυμνασίου μας

 Οι μαθητές της ομάδας της Χορωδίας και οι μαθητές του Α4 ηχογράφησαν μελωδικά τις ευχές τους και σας τραγουδούν Χριστουγεννιάτικα τραγούδια.

Ακούμε τα Κάλαντα Χριστουγέννων Κρήτης, το "Have yourself a merry little Christmas" (αμερικάνικο τραγούδι Χριστουγέννων) και το "Ποιμένας μου ο Κύριος" ( αγγλικό θρησκευτικό τραγούδι με απόδοση στα ελληνικά και διασκευή των στίχων από τον μαθητή Νίκο Πιτσικάλη της Γ' τάξης ) που ηχογράφησαν τα παιδιά με τη βοήθεια της εκπαιδευτικού Μουσικής Λουκίας Καρακώστα.

Είτε στα Αγγλικά, είτε στα ελληνικά, είτε με παραδοσιακές ή μελωδίες ποπ, σας ευχόμαστε καλές γιορτές με υγεία και αγάπη σε όλους!

 Κάλαντα Χριστουγέννων Κρήτης...

 

Have yourself a merry little Christmas  ...


 Ποιμένας μου ο Κύριος...

Share:

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑ

Σας καλωσορίζουμε στη νέα ιστοσελίδα του σχολείου μας που δημιουργήθηκε ως αποτέλεσμα προγράμματος σχολικών δραστηριοτήτων του έτους 2020-21 με τεχνικό υπεύθυνο, σχεδιαστή και διαχειριστή τον καθηγητή Πληροφορικής του Γυμνασίου μας κ. Τζωρτζάκη Μιχάλη. Περισσότερα...

ERASMUS+

ΣΧΟΛΙΚΟ ΕΤΟΣ

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΣΤΕ ΜΑΣ...

Το καναλι μας στο ...

ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ

Αρχειοθηκη ιστολογιου

ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ

ΜΕΤΑΦΡΑΣΤΕ...

ΕΠΙΣΚΕΨΙΜΟΤΗΤΑ

 
back to top